400 Bad Request on all Packages

  • 19Views
  • Last Post 1 weeks ago
0
votes
Jud Jenkins posted this 2 weeks ago

 I am having this 400 error on all my batches. My records are at 4862/500K and im at 7/50 Packages with an Active plan. What gives? Need this fixed today as accounting is waiting on me.

 

https://app.skyvia.com/#/42963/packages/72908/debug

Order By: Standard | Newest | Votes
0
votes
Mariia Zaharova posted this 2 weeks ago

Hello Jud,

 

Thank you for contacting our Skyvia Team!

 

This is a QuickBooks error. Please click the "Log In with QuickBooks" button in your QuickBooks connection and re-login to QuickBooks in order to refresh the access token. Make sure to save the connection after refreshing the token.

 

If we can assist you any further, feel free to contact us.

 

Best regards,

Mariia

0
votes
Jud Jenkins posted this 2 weeks ago

I took care of this yesterday, and today, the tokens reset again. I know this has happened before with quickbooks. Did they change something again?

0
votes
Dmitriy Muzurov posted this 2 weeks ago

Dear Jud,

Thank you for your reply.

We reopened a ticket with our developers to investigate this.

Once there are details, we will post here.

0
votes
Dmitriy Muzurov posted this 1 weeks ago

Dear Jud,

We are from Skyvia Technical Team.

The issue with QuickBooks should be fixed currently.

Please re-login to QuickBooks once again and let us know if you experience the same '400 bad request' error.

Should you have any questions, do not hesitate to contact us back.

Close