Assembly Items not syncing

  • 16Views
  • Last Post yesterday
0
votes
David Weninger posted this 1 weeks ago

I am setting up a sync between NetSuite and MS SQL. We have several hundred assembly items in NetSuite. When I run the sync, only 19 are loaded in SQL. It looks like items we imported into NetSuite via CSV import are not syncing. Item we entered directly into NetSuite are syncing. I don't see any difference between items that sync and items that do not sync. I do not have any filters on the sync. Any idea what would prevent an assembly item from syncing with SQL?

Order By: Standard | Newest | Votes
0
votes
Dmitriy Muzurov posted this 6 days ago

 Hello David,

 

Thank you for contacting our Skyvia Team.

 

We tested your use case and got all records inserted on the first run and updated on the second run.

 

Please query AssemblyItem using our Query Tool here and let us know if all records are returned. Here is how to use Query Tool: link

 

We are looking forward to hearing from you.

0
votes
David Weninger posted this 6 days ago

I ran select * from assemblyitem on my NetSuite connection, it only returns 19 records. There is some difference in NetSuite between the items we imported and the items we manually created in NetSuite. 

0
votes
Dmitriy Muzurov posted this yesterday

Hi David,

 

Thank you for details.

 

Unfortunately, for now we didn't manage to figure out the reason for such behaviour in NetSuite.

 

We will continue to investigate the issue and will be grateful if you try something from your side.

 

Please perform a full export from NetSuite using its built-in export option and compare the records imported with CSV and created directly in NetSuite. Perhaps, there is some column that prevents fetching them in your Skyvia package. 

 

We are looking forward to hearing from you.

Close