Hubspot integration of contacts not working

  • 112Views
  • Last Post 2 weeks ago
0
votes
IT Accounts posted this 11 July 2022

Integrations of Contacts from Hubspot stopped working around 24 May.

The jobs run successfully but always returning 0 records. 

I've tested including removing all filters and still get no results.  I've created a new connection and a new package.  Still getting no results.  I get to see the schema and the test connections work correctly.

I created a package and integrated against Companies and this worked correctly.

So it is only Contacts that is not working.

I note that there has been another customer who has reported this recently:

Data Flow is not transferring contact information to Target ERP (skyvia.com)

Order By: Standard | Newest | Votes
0
votes
Nataliia Nikulina posted this 13 July 2022

Hello,

Thank you for contacting Skyvia Support team.

Please send us the package link you are working on. Have you tried to make the configuration that were suggested to the customer in the mentioned post?

We look forward to hearing from you.

Best regards,

Nataliia

0
votes
IT Accounts posted this 13 July 2022

Our original package, implemented as a Data Flow, is:

https://app.skyvia.com/#/88580/packages/139584

This already had the logic for row counts per the other post.

 

I've also tested as Import package:

https://app.skyvia.com/#/88580/packages/182284

and this doesn't work either.

 

Finally, I've even tried it as a Query just trying to get the record count - which results in 0 records. 

https://app.skyvia.com/#/88580/query?id=18847

 

0
votes
Nataliia Nikulina posted this 14 July 2022

Hello,

 

Thank you for the update.

Please send the screenshot for the result of the following query as we don´t have permissions to view the query you sent us:

 

SELECT Count(*)

  FROM Contacts AS t

 

if the result is 0, please also send us the the screenshot of the HubSpot UI which shows Contacts object. 

We look forward to hearing from you. 

 

Best regards,

Nataliia 

 

0
votes
IT Accounts posted this 18 July 2022

0
votes
IT Accounts posted this 18 July 2022

0
votes
IT Accounts posted this 18 July 2022

Per earlier message, 0 contacts via query.

 

Here you can see 6,714 in Hubspot (I've blurred over sensistive information).

 

0
votes
nelsonmandela2022 posted this 19 July 2022

in our pc same issue hubspot not working

0
votes
IT Accounts posted this 4 weeks ago

Any progress in resolving?

0
votes
Nataliia Nikulina posted this 4 weeks ago

Hello,

 

Sorry for the late reply.

The case has been forwarded to our development team.

We will update you once there are any updates.

 

Best regards,

Nataliia

0
votes
IT Accounts posted this 4 weeks ago

I just noticed in Hubspot that it has a log of API calls. It appears Skyvia is using: GET /contactslistseg/v1/lists/all/contacts/all

When I search on Hubspot API, I can't find any current documentation relating to this and the ones that are most relevant are for deprecated calls.

Are you sure that is the correct API. Or should it be calling? Or something else? GET /contacts/v1/lists/all/contacts/all

Using a deprecated API could explain why only Contacts are having issues and other entities are working OK.

0
votes
Nataliia Nikulina posted this 3 weeks ago

Hello,

Thank you for the update. Let me check it with our technical team and get back to you with an update.

Regards, Nataliia

0
votes
IT Accounts posted this 2 weeks ago

I note that the integration begun working about 3 days ago. What was the change made to resolve the issue?

0
votes
Nataliia Nikulina posted this 2 weeks ago

Hello,

We are happy to hear that integration began to work on your end.

We consider that there were certain changes made in the Skyvia integration in general, not in a specific provider which helped to overcome the issue. 

Should you have any further questions, let us know.

Best regards,

Nataliia

Close