Salesforce : error when trying to create a connection with a CUSTOM URL

  • 20Views
  • Last Post 5 days ago
0
votes
CRM Informatica posted this 3 weeks ago

Hello,

We have a salesforce sandbox with a my domain defined and SSO set. It prevents from login from test.salesforce.com.

We're trying to check how skyvia will work when we set this configuration in our production environment. SSO 

When I try to create a connection I understand that I have to choose the Custom URL in the environment field, but when I try to log in I get errors:

1.- OAuth authentication:

oauth custom url

2.- user/pwd/token authentication:

user/pwd url invalid

I had a look to the documentation but I couldn't find specific info for custom urls, only that it's possible to define them.

Can you help me please?

 

Thanks 

Sandra.

Order By: Standard | Newest | Votes
0
votes
Mariia Zaharova posted this 3 weeks ago

Hello Sandra,

Please try specifying the URL without https://, i.e., in this format: yourcompanyname.my.salesforce.com

 

Please let us know if it works.

 

Best regards,

Mariia

0
votes
CRM Informatica posted this 3 weeks ago

Hello Mariia,

it only worked with the Login/Pwd/token authentication

For Oauth it gave the same error in the screenshot before.

Best regards,

Sandra.

0
votes
Mariia Zaharova posted this 2 weeks ago

Hello Sandra,

 

Thank you for the reply with these details.

We will check this case and post here the results as soon as any are available.

 

Best regards,

Mariia

0
votes
Mariia Zaharova posted this 5 days ago

Hello Sandra,

 

For Oauth it gave the same error in the screenshot before.

 

We have made changes that should fix the issue. Please try again and let us know the results.

 

Best regards,

Mariia

Close